Партизани повідомили, де в Криму знаходиться важливий об'єкт окупантів / фото t.me/atesh_ua

Партизани показали, як на території тимчасово окупованого росіянами Криму - біля села Переможне (знаходиться під Джанкоєм), виглядає аеродром противника.

Фотографії з ворожого об'єкта в Telegram опублікував партизанський рух "Атеш". Партизани зазначили, що мають джерела, які постійно їм доповідають про те, що відбувається на аеродромах загарбників.

"...Один з них - аеродром в с. Переможне, Джанкой (45.701799, 34.414216). Нічого не відбувається без нашого відома. Завдяки взаємовигідній співпраці між військовими ЗС РФ і "Атеш" ми знаємо кожен крок і дію рашистів!" - наголошується у повідомленні.

Відео дня

Триває війна в Україні з РФ - що потрібно знати сьогодні

Київ вирішив звільняти силою всі свої землі, окуповані росіянами, в тому числі Крим. У Криму вже не раз лунали вибухи на важливих військових об'єктах, у тому числі на аеродромах. Повідомлялося, що було знищено багато літаків.

Українська сторона вже не раз ділилася прогнозами, коли наші воїни можуть зайти на півострів. Зокрема, наприкінці липня керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що захисники української держави скоро зайдуть у Крим.

Вас також можуть зацікавити новини: