Біля Мелітополя пролунав вибух на залізниці / ілюстрація REUTERS

Біля тимчасово окупованого Мелітополя у Запорізькій області підірвали залізничні колії, які використовували російські окупанти.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров у суботу, 3 червня. "Кілька годин тому залізничні рейки поблизу села Долинське Якимівського району гучно зупинили роботу", - заявив він.

Федоров зазначив, що окупанти використовують нашу залізницю для перевезення особового складу і військової техніки на фронт.

Відео дня

Біля Мелітополя пролунав вибух на залізниці / фото t.me/ivan_fedorov_melitopol

"Мінус один шлях для р*сні", - наголосив мер Мелітополя.

Цікаві новини Мелітополя - сьогодні це варто знати

Як повідомляв УНІАН, у Мелітополі росіяни намагаються примусово провести паспортизацію. Тепер без паспорта РФ місцеві жителі не зможуть звернутися до лікарні та отримати ліки. Крім того, окупанти у місті розпочали нову хвилю "націоналізації" житла.

Також стало відомо, що на околицях Мелітополя російські загарбники викопали траншеї та вирубують ліс.

Варто зазначити, що Мелітополь окупований, але нескорений. У місті та біля нього не раз лунали вибухи, повідомлялося про роботу партизанів. 2 червня стало відомо, що біля Мелітополя - у Михайлівці, підірвано машину з чотирма колаборантами. За попередніми відомостями, ліквідований власник кафе "Гетьман", який пригощав ворогів.

Вас також можуть зацікавити новини: