В центрі Одеси прибирають барикади \ фото Думська

У центрі Одеси прибирають протитанкові "їжаки".

Про це в соціальних мережах повідомляють очевидці. Зокрема, одесит Георгій Зозулевич написав, що "їжаки" прибирають з вулиці Дерибасівської.

"Прекрасна новина - прибирають протитанкові їжаки з Дерибасівської! І не тільки і не стільки тому, що зникла загроза, яка нависла над містом (боюся, що нікуди вона не поділася). А тому, що мені тепер не доведеться щоразу, переходячи Дерибасівську від Міськсаду в Колодязний провулок, описувати цю чортову букву "Z" (обходити зигзагом ці пристосування – УНІАН). А то у мене вже промайнула думка, що це якийсь таємний ворожий задум", - написав городянин.

Відео дня

Нагадаємо, на початку березня Дерибасівську та центр Одеси заблокували протитанковими їжаками. Військове командування очікувало, що російські окупанти можуть здійснити висадку десанту з моря. Пам’ятник Дюку на Приморському бульварі обклали горою мішків із піском.

Думська

Як повідомляв УНІАН, раніше військова адміністрація Одещини повідомила, що в окупованому Придністров’ї здійснюють підготовку російських військ із можливим наступом на Одесу. Крім того, у Державній прикордонній службі посилили несення служби на ділянці кордону України з Придністров’ям.

Вас також можуть зацікавити новини: