"Всіх пам'ятаємо": Кім пригрозив окупантам помстою за бомбардування Миколаївської ОДА

Віталій Кім відмітив, що російські війська продовжують обстрілювати Миколаїв.

Російські війська продовжують обстрілювати Миколаїв. Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім пообіцяв окупантам помститися за загибель 20 осіб у будівлі ОДА.

Про це Кім розповів у своєму відеозверненні.

"По театру бойових дій я все запам'ятав. Всіх пам'ятаємо і за своїх помстимося. Тепер хлопці, Вибачте, але буде трохи по-іншому, по зустрічі наших недругів", – заявив глава Миколаївської ОДА.

За його словами, роботу адміністрації відновлять через кілька днів, поки що відновлюють реєстри, печатки та списки. При цьому він зазначив, що гуманітарний вантаж відправлятимуть у звільнені села, допомагатимуть бізнесу з логістики та спрощуватимуть переміщення по області.

"Лінію оборони ми теж хочемо змістити, у нас тут обстрілів, стріляють-стріляють, хочуть нас налякати", - підсумував Кім.

Як повідомляв УНІАН, вранці 29 березня російські окупанти вдарили по будівлі Миколаївської ОДА. В результаті обстрілу сталося руйнування центральної секції будівлі з 9 по 1 поверх.

Голова ОДА Віталій Кім заявив, що обстріл будівлі супроводжувався переміщенням противника. За його словами, більшості працівників дивом вдалося врятуватися з будівлі. 

Станом на 13:00 31 березня після попадання ворожої ракети в будівлю облдержадміністрації загинуло 20 осіб 

Вас також можуть зацікавити новини: