Уламки ракети вже прибрали / Колаж УНІАН / фото Командування Медсил ЗСУ

Під час масованого обстрілу Києва одна з російських ракет влучила в лікувальний заклад, в якому проходять реабілітацію поранені та травмовані захисники України.

Про це повідомляється на сторінці Командування Медичних сил Збройних сил України у соціальний мережі Facebook. Пошкоджено частину будівлі, ракета застрягла в підлозі першого поверху, однак не вибухнула.

Тяжкопоранених пацієнтів евакуювали до іншого лікувального закладу, інших вирішили перевести в безпечні місця на території закладу. Сапери вилучили бойову частину ракети, також було прибрано великі уламки. Дах будівлі закрили спеціальним наметом.

Відео дня

Відзначається, що внаслідок обстрілу ніхто не постраждав. Лікувальний заклад вже працює у штатному режимі.

фото Командування Медичних сил ЗСУ

Масована атака по Україні 2 січня: що відомо

Російські загарбники атакували цивільну та критичну інфраструктуру України, а також промислові та військові об’єкти. Спочатку вони запустили 35 ударних дронів "Shahed-136/131", а потім - крилаті, протирадіолокаційні та аеробалістичні ракети.

Військові повідомили, що окупанти застосували 99 засобів повітряного нападу - ракет різних типів, українська протиповітряна оборона знищила 72 з них.

Ввечері президент Володимир Зеленський повідомляв, що внаслідок атаки понад 120 людей постраждали, ще п'ятеро - загинули.

Вас також можуть зацікавити новини: