Військовий експерт вказав на особливості сьогоднішнього удару росіян по українських містах / колаж УНІАН з facebook.com/Сергій Болвінов та t.me/synegubov

Новини Києва зараз і Харкова в центрі уваги, оскільки росіяни завдали по цих містах потужного ракетного удару. Військовий експерт Сергій Грабський вважає, що російські загарбники зрозуміли, що немає сенсу завдавати ударів по критичній інфраструктурі, і почали намагатися бити, зокрема, по військовій промисловості.

Ворог також сподіватися на "ефект терору", розповів аналітик у вівторок, 23 січня в ефірі каналу "FreeДом". Співрозмовник зазначив, що постійні атаки вимотують людей, і, як вважають росіяни, можуть послабити моральний дух.

"Ми бачимо, що вони мають комбінований характер, і цей характер полягає в тому, що противник зрозумів безглуздість зараз атак на критичну інфраструктуру, намагається завдати ударів по наших військових об'єктах, об'єктах військової промисловості, можливо, по транспортних комунікаціях. І зараз ми бачимо цю атаку...", - вважає Грабський.

Відео дня

Обстріли Києва сьогодні вранці, Харкова та Павлограда - що потрібно знати

Росіяни 23 січня запустили ракети по низці українських міст. Повідомлялося, що в Харкові супротивник, зокрема, поцілив у багатоповерховий житловий будинок, і під завалами перебували люди. Пізніше стало відомо, що в результаті ворожого удару загинули чотири людини, і є десятки постраждалих. У Павлограді внаслідок ворожого удару загинула одна людина.

У Києві уламки ворожих ракет впали в Дарницькому, Печерському, Святошинському та Солом'янському районах, є пошкоджені машини, вибиті вікна в будинках, повідомлялося про "приліт" у нежитлове приміщення. За відомостями місцевої влади, постраждали 18 осіб, у тому числі троє дітей.

Вас також можуть зацікавити новини: