Обстріли міста-супутника ЗАЕС тривають: Енергодар вдруге за день залишився без світла

Прогнозувати строки відновлення електропостачання зараз неможливо.

Внаслідок чергового обстрілу російських загарбників місто Енергодар, де розташована Запорізька атомна електростанція, вдруге за день залишився без електропостачання.

Про це у Telegram повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

"Енергодар знову під обстрілами окупантів! Проміжки між провокаціями стають дедалі коротшими. Вже вдруге за добу зникло електропостачання по всьому місту", - наголосив мер.

Як зазначив міський голова, працівники комунальних та інших служб просто не встигають завершити одні аварійно-відновлювальні роботи, як черговий обстріл зводить їхню роботу нанівець і треба все починати з початку.

"Прогнозувати строки відновлення електропостачання зараз неможливо", - додав Орлов.

Він звернувся до жителів міста з проханням дотримуватися правила двох стін під час обстрілів. зробити запаси питної води та, коли з’явиться можливість і припиняться обстріли, сформувати запас продуктів, які не потребують приготування.

Як повідомляв УНІАН, учора в Енергодарі пролунав потужний вибух. Місто залишилось без світла та води.

Ввечері стало відомо, що окупанти знову обстріляли Енергодар. Мер міста повідомив про численні "прильоти". Зокрема, біля "Газового Господарства", поряд з підстанцією "Луч", а також біля "Міського парку".

Вранці 7 вересня частина міста Енергодар Запорізької області залишалася без електропостачання через пошкодження підстанції "Луч".

Вас також можуть зацікавити новини: