Окупант у полоні розповів, як Путін затикає мобілізованими дірки / скріншот

Російський окупант потрапив у полон до бійців 47 ОМБр "Маґура" після невдалого штурму й визнав, що лідер РФ - "га**он", який керує армією"га**о*ів". 

Фрагменти розповіді механіка засобів супутникового зв'язку військ РФ наші захисники показали в Telegram. Зокрема, він розповів про свій минулий "бойовий" досвід у Чечні та про "подвиги" так званих тік-ток військ "кадировців". За словами солдата РФ, він служив там сапером. 

"Ху**ве ставлення в армії до мобілізованих. Дірки затикають нами, самі сидять в тилах. Вони користуються моментом, щоб нікуди не їхати, про*б*тися, і заткнути нами дірки. Загороджувальні загони... Я так думаю, напевно, "Ахмат", який ніде не знаходиться на передках, він стоїть тільки ззаду", - розповів він.

Російський військовополонений вказав, що "кадировці" нікому не дають відступити під час штурмів: "Армія - га*до*і, на*уй. І все", - заявив він.

Також окупант уточнив, що Путін такий же "га**он", оскільки є головнокомандувачем Росії. 

Окупант зізнався, як потрапив у полон до "фашистів" 

Нагадаємо, раніше окупант Антон Мещеряков у полоні ЗСУ також поділився деталями про свій невдалий штурм й про те, як його погрозами гнали на передову загороджувальні загони. Відповідний ролик показала Державна прикордонна служба України.

У кадрі росіянин зазначив, що спочатку просив просто його "пристрелити на місці". Однак у відповідь на таке прохання нарвався на погрозу, що в разі невиконання наказу розстріляють всю його групу: "Нас погнали на цю позицію, позаду йшов автоматник, у якого була команда стріляти по тих, хто буде відступати", - згадав окупант.

За його словами, при першій нагоді він та його загін здалися в полон українцям і були дуже здивовані, що до них поставилися по-людськи. 

Вас також можуть зацікавити новини: