Окупант заявив, що 3 день оговтується після жорсткої атаки ЗСУ / facebook.com_GeneralStaff.ua

Головне управління розвідки МО України порадувало новим перехопленням розмов окупантів на передовій.

Цього разу події розгортаються між Соледаром та Кремінною. Окупант у телефонній розмові зі своїм другом з РФ розповів, про свої незабутні враження про "передок", який він разом із загоном відвідав три дні тому. Відповідний ролик відомство показало в Telegram

"Ми ж оно, на "передок" же їздили на 3 дні. Ой, там я їб*в взагалі! Досі в ах*ї, відійти не можу від такої х*йні. Сидиш, думаєш, що бліндаж здує на*уй! Так х*ярять! Страшно - п*здец було", - заявив він. 

Окупант поскаржився, що Міноборони РФ його "на*бало", записавши туди добровольцем. На передовій українського фронту солдат РФ не побачив нічого хорошого, тільки гори трупів своїх же, які "валяються навколо", сказав окупант.

За його словами, на передовій російська армія сконцентрована не на боях з ЗСУ, а на боротьбі за їжу. 

"Нічого взагалі не видають ніх*я...якийсь хліб там торішній",- вказав він. 

Перехоплення ГУР - останні розмови окупантів про фронт

Нагадаємо, що ГУР майже щодня публікує нові перехоплення розмов солдатів РФ, які скаржаться своїм близьким та знайомим про свою долю на передовій.

Нещодавно в одному з таких перехоплень солдат РФ зізнався, що його товариші по службі масово вчиняють самогубства через тиск ЗСУ. Він згадав про свого друга, який нещодавно застрелився.

Також нещодавно в перехопленні ГУР одна з дружин окупанта розповіла їхньому спільному синові, що Міноборони РФ втратило його тата на фронті

Вас також можуть зацікавити новини: