Окупанти обстріляли лікувальний заклад у Вовчанську, у місті є загиблий / фото МВС України

Російські окупанти обстріляли лікувальний заклад у Вовчанську Харківської області, унаслідок атаки в місті є загиблий.

Як повідомляється у Telegram-каналі Міністерства внутрішніх справ України, ворог обстріляв територію лікувального закладу та приватного сектору міста.

"Унаслідок ударів загорівся дах та конструкції недіючої будівлі лікарні, суха трава поблизу приватного житлового будинку на загальній площі близько 1000 кв.м", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

О 13:50 пожежу було ліквідовано. Водночас у результаті обстрілів загинув чоловік 1952 року народження - внаслідок осколкових поранень.

Оновлено 16.30. Згодом голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі повідомив, що ворог також увесь день завдає артилерійських ударів по Куп‘янську. Там, зокрема пошкоджені нежитлові будівлі та автомобілі.

"За попередніми даними, внаслідок влучання у житловій частині міста поранені 10 осіб. Медики надають всю необхідну допомогу", - написав він.

Синєгубов також зауважив, що під час надання допомоги постраждав 35-річний фельдшер екстреної медичної допомоги.

Росія тероризує мирне населення - що відомо

Як повідомляв УНІАН, вдень 19 серпня Росія завдала ракетного удару по центру Чернігова, де в цей час було багато людей. Влучання було у будівлю драмтеатру, де проходив масовий захід. Унаслідок удару загинуло семеро людей, серед яких 6-річна дівчинка.

Сьогодні, 20 серпня, очільник Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус заявив, що кількість поранених зросла до 156. В лікарнях наразі перебуває 41 людина. Шестеро людей, серед яких є дитина, перебувають у важкому стані.

Більшість постраждалих отримали амбулаторну допомогу та знаходяться вдома. 16 людей було прооперовано.

Вас також можуть зацікавити новини: