Це вже четверта компанія, з якою оборонне відомство працюватиме задля залучення до Збройних сил України мотивованих військових для служби за контрактом / фото ВМС ЗСУ

ТОВ "Ємаркет Україна" (OLX.ua) долучився до рекрутингового проекту Міністерства оборони України із заповнення військових вакансій у Збройних силах України. Про це йдеться у повідомленні на сайті Міноборони.

Зокрема, заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова та директор ТОВ "Ємаркет Україна" (OLX.ua) Катерина Онищенко підписали документ про співпрацю.

У Міноборони відзначили, що це вже четверта компанія, з якою оборонне відомство працюватиме задля залучення до Збройних сил України мотивованих військових для служби за контрактом.

Відео дня

"Дуже тішить, що представники бізнесу засвідчують патріотичну позицію й пропонують свої можливості задля цієї справи. Проєкт уже демонструє перші позитивні результати", – зазначила Калмикова.

Так, на партнерських інтернет-майданчиках у мережі вже розміщено більш як тисяча посад у Силах оборони, на які надійшли десятки тисяч відгуків.

"Ми з "OLX Робота" охоче підтримуємо цю ініціативу. Адже крім військових вакансій, ЗСУ потребують кухарів, водіїв, слюсарів тощо. І таких фахівців на "OLX Робота" чимало. Це чудова можливість укомплектовувати підрозділи не за принципом розподілу, а суто за фахом", – наголосила Онищенко.

Як відомо, Міноборони вже працює з такими компаніями, як Lobby X, Work.ua, Robota.ua. Ця співпраця засвідчує, що зацікавленість вакансіями у Збройних силах України зростає.

Оборонне відомство закликає долучатися й інші онлайн-платформи до співпраці в рамках цього рекрутингового проєкту.

Рекрутинг в Україні - останні новини

У Міноборони пояснили, чи можливе переведення на іншу посаду після рекрутингу. Так, у питаннях мобілізації оборонному відомству допомагає організація Lobby X на чолі з Владиславом Грєзєвим, а також рекрутери Work.ua та Robota.ua. У цьому випадку мобілізація проводиться безпосередньо в підрозділи, але термін проходження бюрократичних моментів може бути різний.

Вас також можуть зацікавити новини: