Дмитро Лубінець розповів обставини кривавого злочину росіян / фото УНІАН

Омбудсмен Дмитро Лубінець підтвердив інформацію про жорстоке вбивство великої родини з дітьми у Волновасі Донецької області російськими окупантами.

"Ще один жахливий злочин, який вчинили росіяни у тимчасово окупованій Волновасі Донецької області. У власному будинку вони вбили 9 людей, в тому числі ученицю 4-го класу та хлопчика дошкільного віку. На тілах вбитих виявлені вогнепальні поранення", - написав Лубінець у Telegram.

Він зазначив, що загарбники позбавили життя усіх членів родини Капканець, які святкували день народження. За словами омбудсмена, люди відмовилися віддавати власне житло "кадирівцям".

Відео дня

"Немає жодних сумнівів, що до цього причетні закривавлені руки росіян. Так само як були виявлені сліди російських катувань у Бучі, Ірпені, Ізюмі та інших українських містах, де були присутні "визволителі", - додав Лубінець.

У Волновасі окупанти вбили українську родину

Вдень 29 жовтня радник мера Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що у Волновасі російський військовий розстріляв велику родину з дитиною за відмову віддати будинок "кадирівцям".

Він зазначив, що це найбільший та найгучніший злочин рашистів після окупації і його вже намагаються приховати.

Вас також можуть зацікавити новини: