Путін вирішив рухатися вперед, будь-яка угода буде заблокована, впевнений Зеленський / фото REUTERS

Кремлівський диктатор Володимир Путін заблокує будь-яку угоду в рамках ймовірних переговорів щодо війни в Україні. Впевненість у цьому висловив президент України Володимир Зеленський.

"Росію не цікавить дипломатичний шлях. Були переговори у Ватикані, Туреччина теж намагалася, але результат завжди один і той же: нікому не вдалося, не тому, що лідери слабкі, а тому, що кінець війни проти бажання Путіна, - сказав він. - Путін вирішив рухатися вперед, будь-яка угода буде заблокована Путіним".

На думку Зеленського, достатньо подивитися на так звану "зернову" угоду.

Відео дня

Президент України не бачить жодних проблисків надії на дипломатію.

Зеленський звернувся до російської опозиції з гучним закликом

Раніше президент України Володимир Зеленський звернувся до російської опозиції, закликавши незадоволених путінським режимом росіян "зробити що-небудь конкретне":

"Дуже складно посилати повідомлення в Російську Федерацію, створюється враження, що люди, які живуть в Росії, нічого не хочуть чути. Ми повинні були бачити людей на вулицях за останні 30 років, тому що лідер Росії - це людина, яка могла б змінитися. Але людям, які перебувають в опозиції до тиранії Путіна, я можу тільки сказати, щоб вони продовжували рухатися вперед, іншого виходу немає".

Вас також можуть зацікавити новини: