ЗСУ пішли у наступ на окремих ділянках фронту / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Захід може почати наполягати на переговорах України з Росією після завершення контрнаступу ЗСУ.

"Все впирається у результат нинішнього українського контрнаступу. Я думаю, що як тільки цей контрнаступ завершиться, а закінчиться він через кілька місяців, найімовірніше, тільки восени, ми почуємо і побачимо голоси тих впливових політиків, лідерів Заходу, які будуть говорити Україні про те, що "тепер саме час домовлятися", - вважаєофіцер ЗСУ Тарас Березовець.

За його словами, те, що вже зараз Україну цілеспрямовано підштовхують до переговорів, достовірної інформації немає:

"За відкритою інформацією, тиску з метою посадити Україну за стіл переговорів немає. Але те, що є певний тренд і непублічні спроби визначити треки, за якими ці переговори можуть відбутися, існують. Ми не можемо цього заперечувати".

Коли і як закінчиться війна в Україні

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський розповів, за яких умов перемога і завершення війни настануть для всіх українців. На його думку, перемога повинна настати не для однієї категорії людей, а для всіх. 

"Що таке перемога і що таке кінець війни? Це залежить від втрат: Є люди, які втратили будинки, а є люди, які втратили своїх близьких. Дуже хочеться, щоб ця перемога була не для однієї категорії людей, а щоб вона справді була для всіх" , - сказав він.

Відтак, за його словами, важливо відновити територіальну цілісність та суверенітет України, повернути українців із російського полону та викрадених Росією дітей, а також покарати за злочини в Україні російських убивць.

Вас також можуть зацікавити новини: