'Перемога України цілком реальна': Жорін пояснив, що треба для цього зробити

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін заявив, що ворог дуже багато робить для того, щоб переконати нас у незліченності його ресурсів та толерантності до власних втрат.

"Ресурсів справді дуже багато, в тому числі людських - тому вони так ставляться до своїх бійців. Ну і ще через рівень свого морального розвитку та ущербну ментальність", - написав він. 

За його словами, це не означає, що ворог взагалі не відчуває втрати, і тим більше не говорить про якусь їхню непереможність. Жорін переконаний, що втрати для них також відчутні, і чим далі, тим буде більше. 

Відео дня

"Впевнений, що ми можемо перемогти за рахунок нашого характеру, мобілізації всього суспільства та згуртованості навколо єдиної мети. Якщо ми ще створимо власне ВПК та матимемо власні ресурси для ведення бою - перемога України цілком реальна. І на фронті, і на мапі континенту - коли РФ перестане існувати в принципі", - додав військовий. 

Війна в Україні - втрати РФ

Українські захисники за добу відправили до пекла майже тисячу російських окупантів. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ. Зокрема, загальні бойові втрати противника з 24 лютого 2022 року по 26 квітня 2024 року орієнтовно склали: особового складу ‒ близько 463 тис. 930 осіб, у тому числі 950 за крайню добу.

Вас також можуть зацікавити новини: