Російські загарбники обстріляли автомобіль з дитиною / фото t.me/Klymenko_MVS

Опівдні у передмісті Херсона російські терористичні війська обстріляли з артилерії авто, в якому поверталася з медогляду родина з немовлям. Як повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, внаслідок влучання автівка загорілася. 

За його словами, 36-річна мати немовляти наразі у важкому стані перебуває у лікарні. "Чоловік, який був за кермом, загинув. Ймовірно, це 64-річний дідусь дитини. Особу встановить експертиза, оскільки тіло вигоріло практично вщент", - розповів Клименко. 

Міністр також опублікував відео, на якому під звуки спецсигналу ювенальні поліцейські мчать у Херсонську лікарню, тримаючи на руках двомісячне дитя.

"Попередньо, в дівчинки діагностували мінно-вибухове поранення голови. Стан середньої тяжкості. Лікарі надають надають необхідну допомогу та борються за життя її мами", - уточнив він. 

Війна в Україні - обстріл росіянами Херсона

Як повідомляв УНІАН, вранці 12 листопада російські військові також завдали чергового удару по Херсону. Через обстріл на власному подвір’ї загинув 64-річний чоловік. Він отримав вибухову травму несумісну з життям. Дружина загиблого госпіталізована у стані середньої важкості.

Раніше окупанти також влучили й по будівлі обласної бібліотеки імені Гончара. Внаслідок удару зайнялася пожежа, бібліотека суттєво постраждала. Однак, загиблих чи поранених людей не було.

Вас також можуть зацікавити новини: