Після ордера МКС Путін перестав бути політичним діячем: експерт спрогнозував його кінець

Захід розглядає Путіна тільки як військового злочинця.

Президент РФ Володимир Путін після ордера на арешт від Міжнародного кримінального суду формально перестав бути політичним діячем.

Тепер Захід розглядає його тільки як підозрюваного військового злочинця і на ньому поставлений хрест. Про це заявив полковник запасу КДБ, екс-розвідник, політолог і публіцист Сергій Жирнов в інтерв'ю УНІАН. Він також розповів, чи опрацьовується варіант офіційного похорону одного з двійників Путіна.

"Якби він був розумною людиною, то він би це опрацьовував. І для нього це взагалі відмінний вихід. Але розумна людина не зробила б нічого з того, що Путін робить 14 місяців. Для нас без різниці – буде убитий двійник або справжній Путін. Будь-який двійник або Путін, якого вб'ють або здадуть в Гаагу – символ. Нам цього достатньо", - підкреслив Жирнов.

За його словами, в сучасному світі з Інтернетом і взаємозв'язком всіх континентів Путін ніде не сховається.

"Нагадаю заяву президента Зеленського, який сказав: "Я бажаю Путіну закінчити життя в підвалі з відром для нечистот". Насправді це символічна Заява, тому що навіть якщо він закінчить життя в якійсь віллі з золотим туалетом, то сенс від цього не змінюється", - підсумував полковник.

Кінець путінського режиму

Нещодавно російський опозиціонер Марк Фейгін заявив, що серед олігархів, топ-чиновників і силовиків Росії зростає невдоволення російським президентом. Експерт вірить в "ненульовий" шанс на усунення Путіна.

Глава військової розвідки України Кирило Буданов упевнений, що Росія у форматі нинішньої Федерації і може припинити існування найближчим часом. На його думку, це відбудеться раніше, ніж закінчиться повномасштабна війна в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: