Кримський міст приречений / фото t.me/vanek_nikolaev

Політтехнолог Борис Тізенгаузен передрік нові результативні удари по Кримському мосту і його повне виведення з ладу. Далі, за його словами, російська армія буде змушена вибирати новий шлях для втечі з окупованого Криму.

"Керченський міст найближчим часом швидше за все буде доведений до стану, коли не зможе пропускати через себе трафік. Дві спроби вдалі були, кілька, може бути, не настільки вдалих. Але загалом мосту цього не буде", - сказав він у ефірі.

Тізенгаузен стверджує, що не буде точно так же мостів через Чонгар і в районі Генічеська.

"І доведеться росіянам там якось вже міркувати, як тікати з Криму, як підживлювати своє Південне угруповання. Тобто, цього це факт, що цього мосту не буде", - додав політтехнолог.

Доля Кримського мосту - прогнози експертів

Генерал армії Микола Маломуж розповів, про що свідчать нові удари по Кримському мосту і коли чекати його знищення. За його словами, вирішальний час для знищення моста - той період, коли ми будемо наступати вже на територію Криму і коли будемо заходити в Крим.

Значне пошкодження або руйнування незаконно побудованого між Росією та окупованим Кримом Керченського мосту призведе до того, що російські загарбники не зможуть забезпечувати свої війська на півдні України. Натомість ті російські окупанти, які перебуватимуть у Криму, опиняться у пастці, бо не матимуть шляхів для відступу, заявив військовий експерт Валерій Рябих.

Вас також можуть зацікавити новини: