Боєць ЗСУ попередив про нові удари Росії / скріншот

Незабаром Росія може повторити масовані терористичні атаки українських міст. РФ відправляє до Білорусі багато іранських дронів, ймовірно, для ударів по Києву і Західній Україні.

На думку військовослужбовця ЗСУ і політолога Кирила Сазонова, те, що РФ не вдарила десятками ракет по Україні у понеділок, як зазвичай це відбувалося останнім часом, не означає, що росіяни не зроблять це в будь-який інший день, передає 24 канал.

"Всі чекали в понеділок на потужний ракетний удар. Його не було, але це не означає, що його не буде у вівторок, середу, четвер і т.д. у той же час дуже багато дронів, за інформацією наших розвідників, відправляють в Білорусь – для ударів по Києву і Західній Україні", – заявив він.

Відео дня

На його думку, з точки зору впливу на війну масовані ракетні удари Росії по цивільній інфраструктурі безглузді. Вони не послаблюють українців і змушують їх адаптуватися.

Масовані ракетні атаки Росії в понеділок

Перша масштабна ракетна атака Росії "у понеділок" припала на 10 жовтня

У Генштабі ЗСУ повідомили, що удари по території нашої країни наносилися з акваторій Каспійського моря і Нижнього Новгорода. Росія випустила понад 100 ракет.