Українські захисники знищили російську "акацію" / скріншот

Українські захисники на південному напрямку продовжують перетворювати на металобрухт ворожу техніку. Бійці Сил Спеціальних Операцій "мінуснули" російську самохідну артилерійську установку 2С3 "Акація".

"Оператори 73-го морського центру ССО на південному операційному напрямку виявили та ідентифікували замасковану ворожу самохідну артилерійську установку 2С3 "Акація", - йдеться у повідомленні прес-служби ССО в Telegram-каналі.

Зазначається, що спецпризначенці оперативно передали координати одному з артилерійських підрозділів Сил оборони та скорегували вогонь. Точним пострілом техніка росіян була знищена вщент.

Втрати Росії в Україні станом на 28 листопада - головні новини

27 листопада перший заступник Міністра оборони України Олександр Павлюк повідомив, що втрати Росії з 20 по 26 листопада склали 6260 російських окупантів, 672 одиниці озброєння та військової техніки.

Крім того, тільки за минулу добу в Україні ліквідували близько 860 загарбників і десяток різної військової техніки росіян. Таким чином, загальні бойові втрати РФ з початку повномасштабного вторгнення склали близько 326 440 чоловік особового складу, а також десятки тисяч одиниць техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: