Путін розкрив свої справжні наміри, переконаний Подоляк / колаж УНІАН, фото president.gov.ua, кадр з відео

У своєму виступі на "прямій лінії" з росіянами Володимир Путін підтвердив намір і далі продовжувати війну проти України, тому світ має позбутися ілюзій, що існує прийнятне закінчення цієї війни, яке не передбачає поразки Росії. Про це заявив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк

"Отже, "суб’єкт Путін" знову прямо і цілком офіційно заявив, що він буде вести війну, вбивати і завойовувати. Він люто ненавидить Україну, і це єдина причина повномасштабної війни. Він також ненавидить багато інших країн і демократій, з якими також потрібно "розібратися", – каже Подоляк, підбиваючи підсумки путінської "прямої лінії".

Представник ОП наголосив, що Путін має намір продовжувати війну, "доки не вгамує свою жагу крові".

Відео дня

"Тому припиніть жити ілюзіями. Припиніть вірити, що існує будь-яке інше рішення, крім поразки Росії. Перестаньте заохочувати канібала своїми сумнівами і годувати його надіями на те, що демократії не готові чинити опір і тому він зможе перечекати, пройти, "не програти" і домовитися", – акцентує Подоляк.

Виступ Путіна на "прямій лінії"

Як писав УНІАН, сьогодні Володимир Путін взяв участь у так званій "прямій лінії з народом" – пропагандистському заході, де пересічні росіяни ставлять йому запитання, а він відповідає. Серед іншого Путін запевнив, що його цілі у війні проти України аж ніяк не змінилися – "денацифікація" та "демілітаризація".

Також Путін похизувався, що за рік зміг завербувати на війну 486 тисяч росіян, і що зараз на фронті перебуває близько 617 тисяч. Однак неважко підрахувати, що із додаванням мобілізованих та початкової кількості російських військ виходить, що з фронту "зникли" близько 300 тисяч солдатів. Тобто фактично Путін проговорився про масштаб російських втрат.

Вас також можуть зацікавити новини: