Путін може оголосити про завершення війни / скріншот

Політконсультант Дмитро Васильєв не відкидає такий варіант розвитку подій, за якого президент РФ Володимир Путін оголосить про завершення так званої "спеціальної військової операції".

Та, зізнався Васильєв у коментарі ТСН, в таке дуже слабко віриться, адже очільник держави-агресора вже занадто далеко зайшов. 

За словами політконсультанта, Путін міг би завершити "СВО", але з однією метою: щоб оголосити про початок "війни" (вона й так зараз точиться, але Кремль та його прибічники говорять саме про "СВО").

Відео дня

Васильєв каже, що наразі у Росії відбувається загальна прихована мобілізація. За його словами, саме для цього у країні-агресорі було ухвалено рішення про надсилання електронних повісток.

"Тому я думаю, що він (Путін, - УНІАН.) може сказати, що "СВО" закінчується і починається війна", - наголосив експерт.

Крім того, наголосив він, ЗСУ не дозволять згорнути на цьому етапі війну, тому що готуються контрнаступальні дії, коли росіяни будуть тікати. Тож політконсультант вірить у те, що окупанти зроблять "жест доброї волі" й залишать Запорізьку чи Херсонську області.

Експерт про ймовірну дату завершення війни в Україні

Раніше військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Роман Світан заявляв, що Путін може оголосити про припинення війни саме 9 травня. Він вказав на ознаки, які сигналізують про те, що росіян готують до припинення бойових дій в Україні. 

Так, експерт звернув увагу на статтю ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина про те, що "СВО" досягла своїх цілей. Якщо росіяни "проковтнуть" цю інформацію, Путін 9 травня оголосить про те, що війну завершено, переконаний Світан.

Вас також можуть зацікавити новини: