Путін мріє знищити Україну, навіть якщо погодиться на перемир'я, - політолог

Він все ще сподівається, що Київ капітулює, але українці не погодяться на поразку перед Москвою.

Росію огорнула нещадна війна диктатора Володимира Путіна проти інакомислення. Такого не було з часів кривавого правління Йосипа Сталіна. Вбивство опозиціонера Олексія Навального знищило будь-які надії на те, що в Москві можливі демократичні зміни.

"Поки Путін при владі, війна не припиниться. Можливе зменшення бойових дій, можуть бути навіть перемир’я. Але Росія не відмовиться від наміру покінчити з Україною в її нинішньому вигляді... Путін очікує, що Київ капітулює. Але якщо він завтра помре, то для значної частини російської еліти достатньо буде просто отримати шматок (української - УНІАН) землі. У них немає таких амбіцій, і вони не живуть ілюзіями, що Київ здасться", – сказала російська політологиня Тетяна Станова у коментарі The Times.

Видання зазначає, що український народ страждає, але після звірств, які російська армія вчинила від імені Путіна, переважна більшість українців не погодиться визнати поразку перед Москвою.

"Ми боремося з монстром, величезним монстром. Давид зрештою переможе Голіафа. Але цей рік буде дуже, дуже важким", - сказав український підполковник Сергій Півень, нагороджений за хоробрість.

Смерть Навального - як Путін прибрав опозицію

16 лютого російська ФСВП опублікувала заяву про смерть російського опозиціонера у колонії в Харпі.

Матері Навального заявили, що її син помер "від синдрому раптової смерті" і відмовилися видавати тіло. Вона записувала звернення до диктатора Путіна, в якому просила віддати їй сина.

Україна і ряд європейських країн поклали провину за вбивство Навального на Путіна і його режим. Сьогодні США ввели понад 500 нових санкцій проти Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: