Володимир Путін / фото REUTERS

Президент Російської Федерації Володимир Путін прекрасно розуміє, в якому нікчемному стані він зараз перебуває. Успіхи Збройних сил України на Харківському напрямку – лише один з епізодів його поразки.

Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

"Ми розуміємо його (Путіна) нікчемний стан, в якому він зараз перебуває. І він сам це прекрасно розуміє. Події в Харківській області, саме наш контрнаступ це лише один з епізодів", – зазначив експерт.

"Почнемо з самого початку, 24 лютого. Якщо дійсно все йшло за планом Міноборони РФ, то фактично до кінця лютого вони повинні були б вже контролювати Київ. Це так? Ні. Наприкінці березня вони втекли з Київської, Чернігівської та навіть Сумської областей. Вони це теж назвали передислокацією і перегрупуванням. Але Путін дуже прекрасно розумів, що це втеча, відступ... Ракетний крейсер" Москва", втрата вперше за 40 років у сучасній історії конфліктів флагмана флоту. Жоден інший флот за ці 40 років не знав такої ганьби", – додав Коваленко.

Раніше публіцист Андрій Піонтковський заявив, що Путін почав розуміти, що реально діється на фронті після знаменитого виступу заступника Генштабу генерала Рудського 25 березня, який сказав, що "ніякої Київ ми не збираємося брати, ми там так просто, не знаю чому, а наше основне завдання – захищати Донбас".

Вас також можуть зацікавити новини: