Росія вдарила ракетою по житловому будинку у Харкові / фото Ігоря Терехова

У Харкові зросла до десяти кількість загиблих мирних мешканців після ракетного удару російської армії вранці 23 січня. Про це повідомляє Державне служба України з надзвичайних ситуацій у Telegram.

"Кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Харкову 23 січня збільшилася до 10", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, сьогодні рятувальники дістали з-під завалів тіла 56-річної жінки та 57-річного чоловіка, а також 2 загиблих песиків.

Відео дня

Водночас, пошукові і рятувальні роботи тривають.

Ракетний удар РФ по Харкову 23 січня

Як повідомляв УНІАН, вранці, 23 січня, російські загарбники завдали кілька ударів по Київському і Салтівському районам Харкова. За попередньою інформацією, били ракетами Х-22, які летять по балістичній траєкторії. Для збиття цих ракет потрібні такі системи протиповітряної оборони як "Петріот".

Окупанти вдарили виключно по цивільній інфраструктурі: зруйновані житлові будинки, знищені цивільні автомобілі.

За інформацією міського голови Ігоря Терехова, в результаті терористичної атаки Росії по Харкову постраждали 30 житлових будинків. Через пошкодження у 20 будинках влада була вимушена відключити опалення, у 14 відключено електрику, у 12-ти газопостачання.

Кількість постраждалих внаслідок удару постійно збільшується.

Раніше повідомлялося, що у Харкові під завалами опинилась ціла родина. Рятувальникам вдалося витягнути з-під завалів чоловіка, але пізніше стало відомо, що його дружина і 8-річна донька загинули.

Також у завалах зруйнованого будинку виявили тіло 21-річної дівчини.

Станом на вечір 23 січня було відомо про 8 загиблих та 57 поранених.

Вас також можуть зацікавити новини: