РФ вгатила по Полтавській області /  скриншот

Ввечері в суботу, 4 листопада, російські окупанти завдали чергового удару по Полтавській області. Повітряна тривога тривала в регіоні понад 2 години – з 17.17 по 19:25.

Як повідомив в Telegram голова Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін, під ударом опинився Миргородський район Полтавської області (близько 150 кілометрів від кордону з Російською Федерацією). 

"За попередньою інформацією уламки ракети пошкодили кілька житлових будинків у Миргородському районі. Відомо, що постраждали люди, серед них двоє дітей. На жаль, загинула одна жінка. На місці працюють всі відповідні служби. Виїхав на місце події. Подробиці згодом", – написав Пронін.

Відео дня

Удари росіян по Україні 4 листопада - що повідомлялося

Ввечері в суботу, 4 листопада, російські окупанти завдали удару по Дніпропетровській області.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив про "прильоти" в Дніпровській громаді. Ворог поцілив по інфраструктурному об'єкту. Про постраждалих та загиблих не повідомлялося.

Напередодні у Комадуванні Повітряних Сил попередили про загрозу застосування балістичного озброєння у східних регіонах України. 

Вас також можуть зацікавити новини: