Рятувальники з-під завалів вилучили тіло / скріншот

Російські окупанти вдарили авіацією по Торецьку Донецької області, внаслідок чого троє людей загинуло, ще шестеро постраждало.

"Сьогодні в результаті чергового ворожого обстрілу дві бомби влучили по території однієї з шахт міста, зазнала руйнувань складська будівля. Під час проведення аварійно-рятувальних робіт надзвичайники деблокували одного чоловіка з пошкодженої будівлі та на броньованому автомобілі транспортували до найближчого лікувального закладу", - повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій на своїй сторінці у Facebook

Крім того, рятувальниками з-під завалів було вилучено тіло однієї особи. Зауважується, що на момент удару під землею перебували 32 гірники, вони вже підняті на поверхню.

"На територію іншої шахти влучили ще дві російські авіабомби. Двоє людей загинули, троє - поранені. Пошкоджено адміністративні будівлі та обладнання", - повідомили у ДСНС.

Так, за попередньою інформацією, всього внаслідок цих атак постраждало шестеро осіб та ще три особи загинуло.

Війна в Україні - жертви серед цивільного населення 

Наприкінці осені міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко заявив, що від початку 2023 року жертвами російських ударів по Україні стали дві тисячі українських громадян. Ще 11 тисяч громадян постраждали.

За його словами, за 11 місяців цього року росіяни 59 тисяч разів обстріляли населені пункти у 24 регіонах України. Найбільше обстрілів з боку окупаційних військ Росії було зафіксовано у Запорізькій, Херсонській, Донецькій, Харківській, Сумській та Чернігівській областях.

Вас також можуть зацікавити новини: