РФ обстрілює Україну / фото belrynok.by

У місті Апостолове Дніпропетровської області загинуло четверо осіб внаслідок ворожого обстрілу з "Ураганів".

Про це написав міський голова Апостолового Андрій Оса.

"Більше трьох годин тому Апостолове було обстріляне з ворожих "Ураганів". Є четверо загиблих", - написав він.

Відео дня

За словами Оси, перші наслідки уражень були усунені, подальші роботи спецслужби продовжать вранці 15 червня. Міський голова попросив мешканців бути обережними та не чіпати жодних металевих предметів.

За його словами, на місці працювали співробітники ДСНС, поліція. Зранку робота буде продовжена. 

Пізніше голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що всі загиблі - чоловіки, а ще один чоловік в результаті цієї ворожої атаки, отримав поранення.

"Він у лікарні. У місті пошкоджено з десяток житлових будинків та лікарня. Територія обстрілу засипана касетними боєприпасами. Працюють піротехніки", - зазначив він.  

Також, за словами Резніченка, ворог обстріляв з "Ураганів" і  Криворізький район області, а у Новомосковському районі зафіксовано два "прильоти". Ракети сильно понівечили об’єкт громадської інфраструктури і дачні будинки. Постраждалих немає. 

Раніше повідомлялося, що російські війська зосередили зусилля на захопленні Донбасу: продовжують штурмувати Сєвєродонецьк, обстрілюючи довколишні села і цивільну інфраструктуру. 

На посилення ворогу підійшли ще дві БТГ. Росіяни намагаються оточити підрозділи наших військ в районі населених пунктів Лисичанськ, Привілля, Сєвєродонецьк, Борівське.

На Херсонському напрямку йдуть бої за Давидів Брід.

ISW зазначає, що армія РФ провела безуспішний наступ на південний схід від Ізюма і на північ від Слов'янська. Ймовірно, окупанти створюють умови для штурму Сіверська і північно-західних українських наземних ліній зв'язку у Лисичанську.

Вас також можуть зацікавити новини: