На кордоні України, РФ і Білорусі росіяни підірвали ділянку дороги / скріншот

У районі КПП "Три сестри" , який розташований на кордоні України, Росії та Білорусі, росіяни підірвали ділянку дороги.

За інформацією росЗМІ, так вони намагаються не допустити заходу "українських ДРГ" у Брянську область РФ.

Як повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко, сталося це 30 травня, передає УП. Українські прикордонники зафіксували вибух в обідню пору.

"Вчора на Чернігівщині прикордонні наряди Держприкордонслужби в обідній час зафіксували вибух, який пролунав на напрямку стику трьох країн. Надалі було встановлено, що російські окупанти здійснили підрив дороги сполученням Чернігів-Брянськ, - зазначив він. - Як бачимо, від "Київ за три дні", вони почали підривати дороги, ймовірно побоюючись, що Україна піде у наступ на обласний центр. Але Україна - не агресор. Як я вже наголошував, наша держава виключно обороняється і Брянськ нам не потрібний. Однак нам треба падіння центру ухвалення рішення, де вирішили розв'язати війну проти України, тож нехай краще підірвуть його".

Варто відзначити, що праворуч від місця вибуху досі стоїть стела "Три сестри", яка у радянські часи символізувала дружбу України, Росії та Білорусі.

Відомо, що монумент "Три сестри" відкрили у 1975 році на честь дружби народів, і там кілька десятиліть поспіль проводився Міжнародний фестиваль "Слов'янська єдність".

Добровольці РФ набирають охочих для атаки на Москву

Як писав УНІАН, добровольці легіону "Свобода Росії", який хоче скинути путінський режим в РФ, вербують тисячі росіян для наступу на Москву, передавав The Times з посиланням на спікера легіону з позивним "Цезар".

За словами повстанця, підрозділ продовжить влаштовувати рейди на російському кордоні, поки їх сили не будуть достатньо великими, щоб атакувати Москву:

"У нас є значні можливості. У нас є міномети, бронемашини, ПЗРК "Стінгер", переносні протитанкові комплекси і дуже ефективні розвідувальні безпілотники".

Вас також можуть зацікавити новини: