Загарбники у Чернігівській області вбили людину / колаж УНІАН з фото cn.npu.gov.ua та скріншоту

Триває повномасштабна війна в Україні, і на Чернігівщині російська армія розстріляла чоловіка, який на машині віз продукти мешканцям прикордонних населених пунктів.

Про це повідомив голова Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус. "Російські терористи розстріляли цивільне авто у прикордонні Новгород-Сіверського району. На жаль, загинув чоловік, який віз продовольство населенню", - написав він у своєму "Телеграм"-каналі.

Як уточнили у відділі комунікацій поліції Чернігівської області, російська армія прицільно обстріляла цивільний автомобіль мешканця Новгорода-Сіверського, який доставляв продукти харчування у прикордонні населені пункти. Внаслідок обстрілу загинув цивільний чоловік, 1990 року народження.

Відео дня

Сьогодні, 13 квітня, близько 10-ї ранку окупанти атакували цивільний автомобіль, який рухався автодорогою між селами Новгород-Сіверської громади. "Місцевий мешканець віз продукти до віддалених прикордонних сіл. Внаслідок обстрілу легковий автомобіль загорівся, а чоловік зазнав смертельних поранень", - зазначили в поліції.

За цим фактом слідчі розслідують кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України "Порушення законів та звичаїв війни".

Вороги у Чернігівській області вбили чоловіка / фото cn.npu.gov.ua

Важливі новини України про війну - сьогодні це варто прочитати

У березні в Новгород-Сіверському районі запущений росіянами дрон влучив у мікроавтобус із цивільними пасажирами. Унаслідок інциденту були постраждалі. За попередніми відомостями, постраждали три людини.

Також стало відомо, що вороги скинули кілька бомб на Семенівку. Повідомлялося, що супротивники, можливо, використали керовані авіабомби.

Вас також можуть зацікавити новини: