Вороги вдарили по Красногорівці з артилерії, загинули люди / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Російські окупанти у суботу, 30 березня, обстріляли місто Красногорівка (Донецька область) з артилерії, загинули дві особи, а одна - поранена. Пошкоджено господарські споруди та житлові будинки.

За відомостями Донецької обласної прокуратури, "в епіцентрі уражень опинився приватний сектор із щільною житловою забудовою". У відомстві додали, що жертвами ворожого удару стали 70-річна жінка та 73-річний чоловік. Жінка загинула у власному житлі.

"Під час ворожої атаки загинув 73-річний чоловік, який перебував в одному з будинків. Його 50-річну доньку, котра зазнала тілесних ушкоджень на подвір’ї, доставлено до медичного закладу...", - зазначили у прокуратурі. У відомстві додали, що донька загиблого отримала осколкові поранення та мінно-вибухову травму.

Відео дня

Правоохоронці розпочали провадження за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу (порушення законів та звичаїв війни).

У центрі уваги війна в Україні - сьогодні це варто прочитати

28 лютого стало відомо, що Третя окрема штурмова бригада Збройних сил України вибила росіян з Красногорівки. Росіяни вже багато разів стріляли з різного озброєння по цьому місту, є багато жертв, постраждалих та руйнувань.

Вранці 30 березня Генштаб Збройних сил України повідомив, що наші захисники на Новопавлівському напрямку продовжують стримувати ворога у районах низки населених пунктів, у тому числі біля Красногорівки.

Вас також можуть зацікавити новини: