Росіяни зіткнулися з новою проблемою / фото facebook.com_GeneralStaff.ua

Росіянин від переляку мінують величезні площі територій в Україні, і карт цих мінних полів просто не існує, що стає проблемою для них самих. Про це розповів військовий експерт, льотчик-інструктор і полковник ЗСУ в запасі Роман Світан, передає 24 канал.

"Коли один підрозділ йде і заходить інший - ніхто нікому ніякої карти мінних полів не передає. Її просто не існує. А карту стежок - передати неможливо. Можна тільки провести по цій стежці, показуючи, як проходити, на що орієнтуватися, куди можна ставати, а куди ні. Цього не відбувається", - зазначив він.

Говорячи про масштаби замінування і, відповідно, про серйозність проблеми, з якою стикаються російські війська через свою дурість, Світан зазначив:

Відео дня

"Росіяни від переляку мінують все - там міна на міні і ще зверху мінами накрито. Відповідно, наступний підрозділ потрапляє в таку цікаву проблему. Їх заводять на позицію, кидають і кажуть: "Нікуди виходити не можна, адже навколо міни. Карти мінних полів немає. Сидіть на позиціях". Все".

Війна в Україні - нові втрати РФ

Як писав УНІАН, за 30 листопада авіація Сил оборони України завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки і ще один - по зенітно-ракетному комплексу росіян.

А підрозділи ракетних військ вразили два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, три зенітно-ракетні комплекси, радіолокаційну станцію та станцію радіоелектронної боротьби війська РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: