Путін - це фіктивний президент, дуже боягузливий, абсолютно не приймає рішення / скріншот

Радник глави офісу президента України Михайло Подоляк вважає, що представники російських еліт почнуть зневажати президента РФ Володимира Путіна.  

Він пояснив, що руйнівні процеси набирають чинності в Російській Федерації, зокрема, через успіхи України на полі бою. 

Як пояснює Подоляк, поки бойові дії проходили виключно на території України більшість громадян РФ злорадно обговорювали бомбардування мирних міст, загибель населення, руйнування житлових будинків і т.д. Тепер війна поступово переходить на територію РФ і окупованого Криму, і росіяни це прекрасно розуміють. 

"Вони розуміють, що ризики зростають, і, чим далі, тим більше їх буде. Тобто, прийде розуміння - територія Криму небезпечна, інші окуповані території України, прикордоння – небезпечні", - підкреслює чиновник.

Він акцентує: росіяни починають розуміти, що всі заяви Путіна про надійний захист РФ, високі технології російської армії та інше - фікція, а це розчаровує і лякає. Такі "відкриття" ставлять під сумнів компетентність влади, зокрема в тому, що вона може захистити. Як стверджує Подоляк, в результаті, російське суспільство розчарується в своєму президенті, а представники різних еліт будуть зневажати. 

"Зневажати, розуміючи, що Путін – це фіктивний президент, дуже боягузливий, абсолютно не приймає рішення. І все його хихикаючі кривляння  -це і була компенсація вічного страху. Ось нападом на когось слабшого, він і компенсувався. Тепер, коли вони (РФ – УНІАН) зіткнулися з наростаючою паритетною силою в особі України, зрозуміло, що всі ці хвороби проявляються – класичні хвороби боягузливої людини", - акцентує Подоляк. 

Він вважає: перераховані фактори почнуть тиснути на внутрішній "стан" РФ - цей внутрішній політичний процес зовні поки не проявляється, але вже має місце. 

Також Подоляк акцентує, що не слід забувати про переформатування російських силовиків. Наприклад, значно посилена Росгвардія, якій, зокрема, передали техніку ПВК "Вагнер". Крім того, вагнерівці частково влили у формування російських гвардійців в якості інструкторів.

Звільнення Криму Україною - подробиці

Україна не приховує, що має намір повернути Крим військовим шляхом. Зокрема, ЗСУ хоче відрізати угруповання окупантів на півострові від логістичних шляхів. 

Наприклад, 17 липня на Кримському мосту прогриміли нові вибухи, в результаті чого був зруйнований один з прольотів автодороги. Також раніше мала місце атака невідомих морських безпілотників, в результаті якої були пошкоджені кілька кораблів в Севастопольській бухті.

Вас також можуть зацікавити новини: