Дрони атакували Росію / скріншот

Вранці у п'ятницю, 22 грудня, в Росії над Ростовською областю в районі Батайська помітили дрони. Відео та фото публікують Російські Telegram-канали.

Росіяни у коментарях під відео обурились, що безпілотники не позбивали системи ППО:

"Зараз напишуть, що "все під контролем, не дивіться наверх", "Щось наше ППО не завадило долетіти черговому безпілотнику в Ростовську область", "Чому взагалі вони долітають до нас через наш кордон?", "От коли треба, ППО не працює", "Де ППО?!".

Оновлено. РосЗМІ близько 13:00 повідомили, що в аеропорту Калуги у зв'язку із появою безпілотників у небі над областю запроваджено план "Килим", затримано вильоти та прильоти.

У Міноборони РФ при цьому оголосили про віідбиття кількох атак українських дронів літакового типу у Московській, Брянській та Калузькій областях.

Росію атакували дрони 22 грудня - відео

Атака дронів на Москву 19 грудня

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російська влада заявила про атаку безпілотників на Москву у вівторок, 19 грудня. Мер Москви Сергій Собянін стверджував, що атаку відбили сили ППО в Одинцовському міському окрузі.

Як повідомили УНІАН обізнані джерела в правоохоронних органах, Головне управління розвідки Міністерства оборони України атакувало дронами військові об'єкти в Росії, у тому числі аеропорти в місті Москва.

Вас також можуть зацікавити новини: