У РФ не знають, якими безпілотниками атакована Тула / колаж УНІАН зі скріншотів

Росію масовано атакували дрони, зокрема, під ударом опинилося місто Тула. За однією з версій російської сторони, українська армія атакувала Тулу безпілотниками, які схожі на дрони "Герань" (так у РФ називають іранські дрони-камікадзе "Шахед").

У Тулі після атаки дронами біля ще одного багатоповерхового будинку оточена територія - спецслужби працюють на Новомосковській вулиці, повідомив Telegram-канал Mash.

У Росії точно не знають, якими дронами атакована Тула / фото t.me/breakingmash

На каналі наголошується, що дрони, які атакували місто, не мають нічого спільного з українським безпілотником-камікадзе "Бобер" чи багатоцільовим безпілотним авіаційним комплексом UJ-22.

Відео дня

"За однією з версій, ЗСУ атакували Тулу дронами, зробленими за типом "літального крила" - через що вони схожі зі знаменитою російською "Геранню". Фахівці зараз з'ясовують, що це за апарат", - наголошується в повідомленні.

Цікаві новини Росії - сьогодні це варто знати

26 листопада журналісти дізналися, що російська територія була масовано атакована дронами - вночі нібито збито 11 безпілотників, а ще дев'ять "пташок-вбивць" ліквідовано вранці над територією Тульської, Московської, Брянської та Калузької областей. Крім того, в небі над Тулою знищили два дрони, і уламки одного з них нібито поцілили у житловий будинок.

Мер Москви Сергій Собянін поскаржився, що вночі столиця Росії зазнала "масованої атаки" дронами. За його даними, збито п'ять безпілотників, і є "пошкодження будинків, але загиблих і постраждалих немає". Московські аеропорти Домодєдово і Внуково вночі не працювали.

Вас також можуть зацікавити новини: