Після війни в Україні в РФ почнуться трансформації / ілюстрація REUTERS

Після поразки в Україні в Росії почнуться трансформації, пов'язані з частковим відновленням суверенних прав етнічних спільнот. Цей процес неминучий.

Впевненість у цьому висловив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, зазначивши, що Росія потерпить ще кілька тактичних поразок в Україні, вона у будь-якому випадку буде відкинута за міжнародно визнані кордони, і після цього етнічні республіки РФ почнуть пред'являти Кремлю ультимативні вимоги:

"Це об'єктивний історичний процес, і Росія через цей процес пройде. Це буде одним з обов'язкових наслідків війни. І десь всередині Росії це вже починає вимальовуватися... Зрозуміло, що ще має пройти якийсь час і мають відбутися поразки Росії на тих чи інших напрямки в Українї".

Як зазначив Подоляк, починаючи війну в Україні у 2014 році, кремлівський диктатор Володимир Путін не розумів, що сама Росія є клаптиковою державою, у якій дуже мало щирої єдності: "Вся їхня єдність побудована тільки на одній речі - силовому придушенні прав людини".

Майбутнє Росії після війни - прогнози і думки

На думку політолога і публіциста Андрія Піонтковського, верхівка Росії вже зараз готується до мафіозної війни:

"У Росії вже 27 ПВК. Ви задавалися питанням, навіщо вони? Для війни з Україною вони не потрібні... Ці люди створюють ПВК не для війни з Україною, а для наступної війни. Війна з Україною програна, це розуміють всі розумні люди. І вони готуються до мафіозної війни за величезний переділ власності".

Екс-розвідник Сергій Жирнов вважає, що найкращий вихід з війни для Росії - ліквідувати Путіна, інакше у РФ майбутнього не буде.

Вас також можуть зацікавити новини: