Росіян по воду відправляють через мінні поля / фото ua.depositphotos.com

Російські окупанти жаліються на погане забезпечення їхньої армії і готові самовільно покинути частини, йдеться в перехопленій  розмові окупанта зі своєю, мабуть, дружиною. Запис розмови оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Вчора привезли воду та залишили за 19 км від нас. Вивантажили між полями, які заміновані. Кому треба, той нехай іде", - розповів він.

За його словами, хто був ближче до цього вантажу, то ті "пішли і забрали всю воду". При цьому він зазначив, що доведеться десь просто якусь воду набрати, щоб попити. На що співрозмовниця відповіла, що так можна захворіти на дизентерію. У відповідь окупант заявив, що "ось така наша єб**ая російська армія". А та додала, що над російськими солдатами командування просто знущається.

Окупант зізнався, що готовий самовільно залишити частину.

"Я більше сюда не поїду. Нехай мене СОЧ подають (йдеться про самовільне залишення частини)", - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, російське військове керівництво має значні проблеми з речовим забезпеченням окупантів.

Генштаб ЗСУ сьогодні повідомив, що російським військовослужбовцям, які нещодавно підписали контракт у військових частинах, що дислокуються у місті Волгоград, видали чоботи замість черевиків з високими берцями. Також російські контрактники змушені купувати військову форму за власні кошти.

Вас також можуть зацікавити новини: