Яка ситуація в Одесі сьогодні / фото REUTERS

РФ не раз завдавала ракетних ударів по Одесі з початку повномасштабної війни проти нашої країни.

УНІАН веде онлайн-трансляцію того, що відбувається в Одесі та області 23 травня через вторгнення РФ:

16:20❗️Повідомляється про виліт ракет з моря. У багатьох областях повітряна тривога

Відео дня

15:40 На Одещині затримали заступника начальника обласного відділу поліції. Його підозрюють в отриманні 5 тис. дол. хабаря. Фото: Спецпрокуратура у військовій та оборонній сфері Південного регіону.

15:12 Корабельне угруповання РФ в північно-західній частині Чорного моря продовжує блокувати судноплавство і нести загрозу завдання ракетних ударів. "Вірогідність проведення будь-яких операцій навколо Зміїного та висадки десанту штормова погода дещо знизила, але загальна обстановка не виключає їх повністю", – сказав офіцер ОК "Південь" Владислав Назаров. Він також повідомив про те, що обстановка на Бессарабському напрямку стабільно напружена, втім контролюється українськими військовими. На території "ПМР" значних переміщень військ РФ не фіксується.

14:47 Сьогодні Одеська кіностудія святкує свій 103 день народження. За весь час роботи вона виготовила близько 700 фільмів. Зокрема на Одеській кіностудії знімали такі кінострічки, як "Місце зустрічі змінити не можна", "Пригоди електроніка", "Зелений фургон". Продовжується виробництво і зараз, під час війни. Відео: Facebook// Одеська кіностудія.

14:06 Сім багатодітних сімей з Одеси, у яких виховуються 23 дитини, поїхали до столиці Швейцарії Відео: Одеська міська рада.

13:28 У мешканки Одеси вилучили майже кілограм наркотиків.  Одеситку затримали, коли вона робила "закладку". Понад 50 згорток поліцейські вилучили одразу, а решта під час обшуку у її квартирі. Тепер їй загрожує до 9 років в'язниці.

12:45 Вчора на проспекті Небесної Сотні в Одесі невідомий чоловік зірвав прапор України та викинув його у смітник. Під час спілкування із правоохоронцями затриманий висловлював підтримку РФ – речниця Патрульної поліції області Алла Марченко.

11:52 На Одещині сапери морської піхоти тренувалися піднімати та знешкоджувати міни. "Відпрацьовували всі питання максимум. Саперам роботи сьогодні вистачає. І після перемоги її буде не менше", - заявив командир роти Костянтин.

11:16 Військовослужбовці 126 окремої бригади тероборони Одеси ведуть посилену вогневу підготовку та навчаються злагодженості дій по переміщенню у незнайомій місцевості. Фото: ОК "Південь"

11:12 Перед головпоштамтом в Одесі вишикувалася величезна черга, близько 200 людей. Сьогодні о 14:00 в Україні стартує продаж нової марки "Російський військовий корабель ВСЕ". Символічно, що це станеться на 40-й день після знищення ракетного крейсера "Москва".

10:45 Імовірність ракетних ударів підвищується - ОК "Південь" На підтримку корабельного угруповання Росії в Чорному морі із Севастопольської бухти висунувся фрегат "Адмірал Макаров".

10:40 Захоплення Одеської області та висадка рашистського десанту будь-яким способом на півдні країни – неможливе, адже цьому перешкоджають українські морські піхотинці.

10:25 Інформуємо Вас про те, що сьогодні, 23 травня, з Одеського залізничного вокзалу відправлятимуться потяги за такими напрямками: ▪️ #26 Одеса - Рахів - 15:00 ▪️ #92 Одеса - Лозова/Харків/Запоріжжя - 17:05 ▪️ #36/38 Одеса-Ужгород- Пшемишль - 18:22 ▪️#8 Одеса-Харків - 19:25 ▪️ #12 Одеса – Львів – 21:31 ▪️#106 Одеса-Київ - 22:03

10:04 До акваторії Чорного моря увійшов російський крейсер Адмірал Макаров. За словами речника Одеської ОВА Сергія Братчука, у Чорному морі ворог намагається закріпитися на острові Зміїний, стягуючи туди засоби ППО.

06:20 Як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, на Південнобузькому напрямку війська РФ активних бойових дій не проводили. Зосередили основні зусилля на утриманні зайнятих рубежів, веденні розвідки та заходах щодо інженерного обладнання позицій. Обстрілювали позиції Сил оборони зі ствольної та реактивної артилерії.

06:00 В Одеській міській раді попередили про небезпеку відвідування узбережжя Чорного моря через російські морські міни.

01:34 В оперативному командуванні "Південь" повідомили, що на Одещині ситуація стабільна і контрольована. Водночас військові попередили, що із Севастополя висунувся один із найновіших кораблів чорноморського флоту "Адмірал Макаров":

"Слід враховувати, що ймовірність ракетних ударів ще підвищується".

Вас також можуть зацікавити новини: