У Шебекіно горить адмінбудівля / скріншот

В Шебекіно Бєлгородської області РФ ситуація загострюється. У місті горить адміністративна будівля, росіяни палять документи в урнах та похапцем намагаються виїхати з міста. На заправках утворюються кілометрові черги.

Повстанці з "Російського добровольчого корпусу" заявили про обстріл у Шебекіно будівлі Міністерства внутрішніх справ, в якій перебували десятки силовиків:

"По МВС Шебекіно оголошено план "Фортеця". "Доблесні" захисники путінської зграї, дотримуючись протоколу, зібралися в будівлі управління. Ми дали їм зібратися і "накрили" пакетами "Градів". Результат вже відомий. Дякуємо місцевому населенню за важливу своєчасну інформацію".

Тим часом у мережі з'являються відео із безліччю заяв жителів Шебекіно, які скаржаться на обстріли та повітряні тривоги.

Зокрема, одна зі студенток технікуму Шебекіно записала відеозвернення, заявивши про паніку і страх серед місцевого населення:

"Ця ситуація буквально ламає психіку наших дітей. У народу не витримують нерви".

На заправках у Шебекіно утворюються кілометрові черги / фото з соцмережі

Бої на кордоні в Україні - ситуація у Шебекіно 1 червня

Вранці 1 червня росЗМІ повідомили про "атаці" на МАПП "Шебекіно" в Бєлгородській області РФ.

Бійці "Російського добровольчого корпусу" і "Легіону "Свобода Росії" оприлюднили відеозвернення, зокрема заявивши, що ведуть бої на території Російської Федерації і "дуже скоро з'явиться околиця Шебекіно".