Під час ракетного обстрілу постраждав склад ROZETKA/ фото facebook.com/chechotkin

Сьогодні, під час ракетної атаки на українську столицю, було серйозно пошкоджено склад найбільшого українського маркетплейсу ROZETKA. Про це повідомив співзасновник та співвласник інтернет-магазину Владислав Чечоткін.

"Постраждала будівля, постраждали наші машини, які вибуховою хвилею перевернуло догори дригом, постраждали товари (пробачте, будь ласка, дорогі клієнти, сьогодні ми можемо десь затриматися з доставками)", – написав підприємець на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, на зміні було 99 людей: ніхто з них не постраждав. Владислав Чечоткін висловив подяку службі безпеки, спеціалісти якої розробили відповідні протоколи. Завдяки їм на момент атаки працівники перебували в бомбосховищі. 

Відео дня

"Дякую кожному нашому співробітнику. За мужність, за бажання працювати, за те, що ми рухаємося вперед", – говорить співвласник інтернет-магазину.

ROZETKA – довідка 

Український інтернет-магазин ROZETKA започаткували у 2005 році. З 2019 року він почав повноцінно працювати як маркетплейс, а з 2020-го запустився у якості франшизи.

На серпень 2020 року ROZETKA посідав 7 місце серед найвідвідуваніших українських сайтів. Зараз він має понад 400 відділень у 122 містах і селищах нашої країни. 

Нова атака на Київ – останні новини  

За даними Повітряних сил ЗСУ, 21 березня Росія запустила по український столиці 31 ракету – дві балістичні ракети ("Іскандер-М" і Х-47М2 "Кинджал"), а також 29 крилатих ракет (Х-101/Х-555). Усіх їх збили. 

Згодом експерти підрахували, що вартість випущених під час нової атаки росіянами ракет склала 390 млн дол. 

Вас також можуть зацікавити новини: