Зеленський розповів про засідання Ставки Верховного Головнокомандувача / фото president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський у понеділок, 23 жовтня, провів важливе засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. На засіданні обговорювали ситуацію на фронті, наступальні та оборонні дії українських захисників. Про це глава держави коротко повідомив у своєму Telegram-каналі: "Важлива Ставка. Виключно про фронт, виключно про наші наступальні та оборонні дії".

Зеленський додав, що учасники засідання отримали всю поточну інформацію, дали доручення військовим та розвідці. "Працюємо далі над звільненням нашої землі", - наголосив він. Інші подробиці засідання не розкриваються.

Оновлено (20:55): Згодом у своєму відеозверненні Зеленський стосовно проведення Ставки зазначив, що на ній розглядалося, по суті, єдине питання – ситуація на всіх напрямках.

Відео дня

"Фронт – Авдіївка. Особливо вдячний воїнам на цьому напрямку. Стійкість там – це сила для всієї України зараз. Мар’їнка, інші донецькі напрямки. Лиман. Куп’янськ. Дякую, воїни! Окремо – південь. Запорізька область, Херсон та область, Одеса. Звичайно, наш державний кордон – схід, північ. Укріплення кордону", – сказав він.

Президент також виокремив питання щодо постачання боєприпасів на передову, зокрема українське виробництво. "Я дякую всім підприємствам, усім працівникам, які дають Україні цей результат, – постійне збільшення нашого виробництва зброї та боєприпасів", – наголосив Зеленський.

Втрати РФ в Україні - останні новини 

Раніше офіцер Збройних сил України, блогер Анатолій Штефан "Штірліц" заявив, що українські воїни успішно "демобілізували" значну кількість російських офіцерів.

Так, серед ліквідованих чимало представників вищого офіцерського складу окупаційної армії. Зокрема, йдеться про командира штурмового батальйону підполковника Михайла Федосєєва.

У своєму ранковому зведенні сьогодні, 23 жовтня, Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що втрати Росії у війні проти України за час повномасштабного вторгнення досягли вже 294 тис. 799 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: