РФ під ранок атакувала Суми: є "приліт" по приватному сектору / скриншот

Ворог продовжує тероризувати прикордонну Сумську область обстрілами. Близько 5:30 ранку в п’ятницю, 8 вересня, російські окупанти завдали чергового ракетного удару. В області працювали сили протиповітряної оборони, однак внаслідок атаки є "прильоти". 

Як повідомили в Сумській обласній військовій адміністрації, терористи завдали ракетного удару по приватному сектору, зруйновано приватний будинок. 

Міський голова Олександр Лисенко своєю чергою повідомляє, що ракети поцілили у приватні будинки в районі Козацького проспекту.

"Деякі будинки пошкоджені, один – зруйнований. Усім постраждалим надається допомога. Відповідні служби працюють", – уточнює він.

Оновлено (10:45): У Головному управлінні Нацполіції в Сумській області зазначили, що відомо вже про трьох поранених у Сумах внаслідок влучення російської ракети.

З-під завалів на місці ворожого удару врятували песика, інформують МВС та ДСНС. 

З-під завалів у Сумах врятували песика / фото МВС

Оновлено (9:34): У Головному управлінні ДСНС у Сумській області повідомили, що внаслідок ворожої атаки в обласному центрі постраждали дві людини.

Рятувальники зазначають, що, за попередньою інформацією, зруйновано двоповерховий житловий будинок, пошкоджень зазнали більше 20 осель та 8 транспортних засобів, виникла пожежа на значній площі.

"Під уламками знаходились дві людини. З-під завалів надзвичайники  врятували чоловіка (1953 р.н) та жінку (1958 р.н)", - повідомили у ГУ ДСНС.  

Наразі пожежу ліквідовано. Роботи відповідних служб  на місці влучання тривають.

Ситуація на Сумщині - це треба знати

Ворог б’є по прикордонню ледь не щодня, завдаючи руйнувань та спричиняючи жертви серед цивільного населення. 

Російські загарбницькі війська б’ють по регіону з мінометів, артилерії, завдають ракетних ударів. В передостанній день серпня російська артилерія рознесла будинок на Сумщині, загинула жінка.

У зв’язку з цим з 15 липня у мешканців регіону була можливість безкоштовно евакуюватись на спеціальному евакуаційному поїзді. Усіх охочих розміщували в модульному містечку Вишгородського району. 

Вас також можуть зацікавити новини: