Україну атакують дрони / Колаж УНІАН / Скриншот, фото ua.depositphotos.com

Сьогодні ввечері російькі окупанти вкотре запустили в бік України безпілотні літальні апарати. Про це повідомляється у Telegram-каналі Повітряних сил Збройних сил України.

О 20:21 вони попередили про загрозу застосування ударних дронів для Херсонської, Миколаївської та Дніпропетровської областей. Вже за кілька хвилин було зафіксовано рух безпілотників з Херсонщини в напрямку Миколаївщини.

О 20:55 дрони були в повітряному просторі Миколаївської області, вони рухалися у західному напрямку. Згодом військові зафіксували ще одну групу з Херсонщини в бік Миколаївщини.

Відео дня

Станом на 21:52 дрони були в Кіровоградській області, вони рухаються у північно-західному напрямку. Існує загроза для Черкаської та Вінницької областей.

Інформація оновлюється...

Оновлено о 23:45: Відбій загрози дронів по всіх областях. Повітряні сили зазначають, що офіційну інформацію про кількість та типи збитих повітряних цілей опублікують після узагальнення даних.

Оновлено о 23:40: На Хмельниччині пролунали вибухи. У обласній військовій адміністрації повідомили про роботу протиповітряної оборони.

Оновлено о 23:33: Безпілотники рухаються у напрямку Старокостянтинова, в укриття!

Оновлено о 23:11: БПЛА у Вінницький області рухаються у напрямку Житомирської області.

Оновлено о 23:07: Ударні дрони на межі Черкаської та Київської областей, рухаються у північному напрямку.

Оновлено о 22:50: Перша група дронів на Черкащині, напрямок руху - на північ. Другу фіксують на Вінниччині, північно-західний напрямок руху.

Оновлено о 22:30: Також загроза БПЛА для Київщини, там оголосили повітряну тривогу.

Оновлено о 22:25: Ударні дрони в Вінницький області рухаються у північно-західному напрямку. Про загрозу попередили жителів Хмельницької області.

Атаки РФ по Україні: останні новини

Як повідомляв УНІАН, минулої ночі загарбники вдарили по Дніпропетровській, Полтавській, Сумській та Херсонській областях

Під ударами опинилася Нікопольщина та Мирівська громада, є руйнування. Також окупанти вдарили по Миргородському району Полтавщини. 

На Новоберислав війська РФ скинули керовані авіаційні бомби, зруйнувавши житлові будинки, а Середино-Будська громада опинилася під мінометним вогнем.

Вас також можуть зацікавити новини: