Українські військові знищили понтонні переправи окупантів на Луганщині

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай учора повідомив, що підрозділи Сил оборони "зачищають" селище Білогорівка Сєвєродонецького району від окупантів.

Українські військові знищили понтонні переправи окупантів у Білогорівці, де ворог намагався перекидати техніку й особовий склад.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі інформаційного телемарафону.

"Зараз залишається складна ситуація, особливо в районі Білогорівки, там, де ворог намагався створити міцну переправу і перекидати техніку і особовий склад на наш бік. Частково він мав успіх, але зараз всі понтонні переправи знищені, вся техніка так само знищена і залишки особового складу частково знищені, частково втікали і вже вплав переправлялися на інший бік", - сказав Гайдай.

Він зазначив, що також точаться важкі бої в районі населених пунктів Золоте-3, Золоте-4 та Катеринівка.

"Важко там нашим хлопцям, але вони лінію оборону тримають, там немає ніяких проривів. Воєводівка повністю контролюється і Рубіжанський напрямок так само контролюється, успіхів ворог там не має", - наголосив Гайдай.

Як повідомляв УНІАН, 9 травня голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що евакуація з Луганщини поновиться після "зачистки" Білогорівки, куди через понтонну переправу річкою перейшли окупанти.

Вас також можуть зацікавити новини: