Росіяни нашпиговують Крим зброєю / фото Радіо Свобода

Росіяни давно перетворили окупований півострів Крим на військову базу. Щоб це змінити, там треба все "рівняти з землею".

"На жаль, Крим перетворився вже давно на військову базу, яка кишить різним видом озброєння і військовими РФ. Відповідно там, мабуть, треба все рівняти з землею, не проганяти їх повністю, щоб це все змінилося, бо вони постійно туди щось тягнуть у них там дуже велика зосередженість ППО, літаків, РЕБ та інших якихось засобів, яким вони захищаються", - заявив в ефірі "Еспресо" співзасновник DeepState Роман Погорілий.

За його словами, навіть після неодноразових обстрілів російських військових об'єктів загарбники все одно намагаються відновити покриття для авіації, посилити ППО і засоби радіоелектронної боротьби.

Відео дня

"І по сьогоднішній день це відбувається, для них це важливо, авіація у них - це велика частина ведення бойових дій і вони без неї досить суттєво втрачають. Тому вони будуть робити все можливе, щоб застосовувати й мати для цього засоби й місця", - переконаний Погорілий.

Ситуація у Криму - останні новини

Незаконно окупований Крим став слабким місцем Росії в її війні проти України, піддаючись постійним атакам ЗСУ, заявив військовий експерт BILD Юліан Рьопке. У Криму залишаються тисячі українців, незадоволених приєднанням до Росії. Вони утворюють мережу інформаторів і передають Києву дані, які можна використовувати для точних атак.

За словами партизанів, російські загарбники продовжують  готуватися до оборони окупованого Криму. Вони створюють вогневі точки, споруджують нові фортифікаційні споруди і зміцнюють старі, а також створюють "територіальну оборону" і посилюють патрулі.

Вас також можуть зацікавити новини: