До Донецька приїжджала комісія з Міноборони РФ / фото vchasnoua.com

Цього тижня в окупований Росією Донецьк приїжджали "цікаві гості" з РФ, пише військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

За його інформацією, в місто прибула комісія з Міноборони РФ, щоб перевірити стан речей на Авдіївському напрямку і проінспектувати 74-у ОМСБр. Як додав експерт, комісію очолював військовий злочинець, начальник Головного військово-політичного управління, генерал-полковник Віктор Горемикін.

"Нагадаю, що 74-та ОМСБр 41-ї ОВА входила до складу ГВ "Центр" і була перекинута під Авдіївку разом з 55-ю ОМСБр в рамках операції наступу на місто. Оперували вони в основному в південному секторі, в районі Водяного, але останнім часом в штурмових діях переважно там задіяні підрозділи саме 55-ї ОМСБр", - зазначив оглядач.

Відео дня

Він припускає, що, судячи з усього, з 74-ю у російських військ "щось пішло не за планом": "Якщо довелося вивозити аж цілого бідолаху з теплого кабінету на Фрунзенській набережній. Цікаво, а що сталося?".

Бої за Авдіївку - актуальне

Нагадаємо, як повідомив речник об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун в ефірі телемарафону, росіяни дуже активізували бойову авіацію на Авдіївському напрямку і намагаються розбити українські оборонні позиції.

Також, за його словами, російські окупанти значно збільшили активність не тільки бойової авіації, а й кількість штурмових і наступальних дій, акцентуючи свої дії на Авдіївському напрямку.

Вас також можуть зацікавити новини: