У Криму вранці прогриміли нові вибухи  / скріншот

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов після нової кримської "бавовни" зауважує, що у російських загарбників формується стійке розуміння, що Крим для них - це точно не тил і не безпечна територія. Про це він сказав в ефірі телемарафону, відповідаючи на запитання щодо ранкових ударів безпілотників по Криму та знищення складу боєприпасів у Джанкойському районі.

"Ранок в Криму вже традиційно для окупантів є пекельним і з "вогником". І безумовно, настрої серед особового складу, серед окупаційної адміністрації від цих подій не покращується. Багато хто з них вже вивезли свої родини", - зазначив Юсов.

За його словами, ті, хто ще не зробив цього, ще не вивезли родичів лише тому, що їм наразі не дозволяють цього.

Відео дня

"У ворога формується стійке розуміння, що Крим для них - це точно не тил і не безпечна територія. В принципі, правильне розуміння. В їхніх силах поки що добровільно якомога швидше покинути український півострів", - зауважив представник ГУР.

Нові вибухи в Криму - головне

24 липня атаковано було військові об'єкти російських окупантів в тимчасово окупованому Росією Криму. Сталося влучання у склад боєприпасів у Джанкойському районі.

Загарбники стверджували, що у небі над півостровом силами протиповітряної оборони збито, а також придушено засобами радіоелектронної боротьби 11 дронів супротивника.

Останнього тижня Крим відвідало багато "бавовни". Зокрема, кілька днів тому, 22 липня, детонував склад боєприпасів у Жовтневому. Також повідомлялося про пошкоджену нафтобазу.

Вас також можуть зацікавити новини: