Протягом відео росіяни не могли зрозуміти, що їм робити / фото Генштаб

У Луганській області, в тимчасово окупованому місті Сватове, до найманців ПВК "Вагнера" завітав HIMARS. Рашисти відпочивали у гуртожитку та не очікували на "бавовну".

Від зустрічі з HIMARS окупантів "розірвало від щастя", наслідки удару показали у Telegram-каналах. Ті "вагнерівці", яким вдалося вижити, знімали усе на відео та не приховували, що вони налякані. 

Так, рашист бідкався на камеру, що "бавовна" потрощила гуртожиток, у якому вони жили. Згодом він побачив ледь живого "вагнерівця", якого причавило тіло іншого окупанта.

Протягом відео росіяни не могли зрозуміти, що їм робити. Вони ніби намагалися вгадати, хто живий, а хто ні. Офіційно інформацію про "бавовну" ще не коментували. Втім, РФ рідко визнає втрати та намагається замовчувати про "прильоти" до останнього.

Ймовірно, уточненою інформацією щодо удару по "вагнерівцям" у Сватовому згодом поділяться українські військові.

РФ втрачає живу силу в Україні

Як вже повідомляв УНІАН, минулої доби ЗСУ відбили численні атаки окупантів на Луганщині і Донеччині. Росіяни завдали 11 авіаційних ударів по позиціях українських військ вздовж лінії зіткнення. Проте рашисти усе не можуть досягти успіху.

У відповідь на спроби атакувати захисники України влаштували окупантам "пекло" та завдали нових ударів. Ракетні війська і артилерія Сил оборони України уразили 9 пунктів управління рашистів.

Вас також можуть зацікавити новини: