На параді в Москві міг виступати двійник Володимира Путіна "Говорун", вважає експерт / скріншот

У Мосві на Красній площі у вівторок, 9 травня, під час "побєдобісного" параду народу могли показати двійника російського диктатора Володимира Путіна, який має прізвисько "Говорун".

Цей двійник Путіна має злегка припухле обличчя, і він набагато жвавіший і спортивніший, аніж оригінал, розповів кандидат психологічних наук, практичний психолог Дмитро Попов в ефірі "FreeДом".

"Я думаю вони... виведуть двійника, я думаю, що це буде той самий двійник, який говорив на параді 9 травня минулого року - це "Говорун". Тобто, та людина, яка в змозі говорити довго якийсь текст...", - заявив експерт.

Які є двійники Путіна - що відомо

Раніше експерти повідомляли, що є кілька типів двійників російського диктатора. За словами Дмитра Попова, є такі типи двійників Путіна: "Говорун", "Мандрівник" та "Стадіонний". За словами експерта, лідер росіян "жонглює" двійниками - їх відправляють на різні заходи.

Колишній російський шпигун і публіцист Сергій Жирнов говорив, що двійників диктатора перед відправкою на завдання годують отрутою, щоб вони "були в узді", а потім їм видають протиотруту.

Вас також можуть зацікавити новини: