У Мелітополі "мобіки" ґвалтують неповнолітніх, "влада" це приховує - ЗМІ (фото)

Один з мобілізованих окупантів зізнався, що у стані алкогольного сп'яніння зґвалтував дівчинку.

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізькох області російські "мобіки" ґвалтують непонолітніх дівчат. Один із загарбників письмово зізнався у злочині. Втім, "влада" приховує ці злочини.

Як пише OBOZREVATEL, про це йому повідомили читачі. У розпоряджені видання з'явилося фото пояснювальної записки одного з "мобіків" до командування, в якій той зізнався, що після розпивання алкогольних напоїв у стані сп'яніння зґвалтував 16-річну дівчину просто у дворі. 

У тій же пояснювальній окупант зізнався, що мало погано пам'ятає деталі злочину, але "зобов'язується більше нікого не ґвалтувати".

Інше джерело видання повідомило, що окупанта не притягнули до відповідальності за злочин. Ба більше, командування намагається його приховати.

Ситуація в Мелітополі: що відомо

З початку січня окупанти розпочали нову хвилю терору проти цивільного населення у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області.

Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України повідомило, що вночі 8 січня у Мелітополі було знищено базу окупантів та техніку противника.

Нещодавно російські загарбники у тимчасово окупованому Мелітополі розпочали черговий виток репресій та нову хвилю депортації людей через звинувачення в антиросійській діяльності.

Вас також можуть зацікавити новини: